CHOPIN I ELS NENS

9788493694548

Van anar a Mallorca seduits per la bellesa i la tranquil.litat de l'illa i buscant un clima més suau que afavorís la salut del compositor. Però Mallorca a l'hiverna és una illa humida, no va parar de ploure i la salut de Chopin no tan sols no va millorar sinó que va ampitjorar. [...]

15,40 € impuestos incluidos.

ColecciónEls Grans Compositors i els Nens
Número de colección5
AutorObiols, Anna
IdiomaCatalà
Número de páginas28
TemaMúsica (infantil/juvenil),Ficción histórica (infantil/juvenil),Compositores y músicos, bandas y grupos específicos,Cuentos (infantil/juvenil)
EditorialA Sense of Music, S.L. Bellaterra Música Ed.
Año2010
Anchura180 mm
Altura180 mm
Peso200 gr

Van anar a Mallorca seduits per la bellesa i la tranquil.litat de l'illa i buscant un clima més suau que afavorís la salut del compositor. Però Mallorca a l'hiverna és una illa humida, no va parar de ploure i la salut de Chopin no tan sols no va millorar sinó que va ampitjorar. Es van instal.lar a la cartoixa de Valldemosa, un lloc preciós que sens dubte invita a la poesia i on Chopin va revisar i acabar els seus 24 preludis, opus 28, dels quals Listz va dir: "Són obres admirables per la seva diversitat i pel gust diferent que trobem en cada un d'ells...Tenen la llibertat i la grandesa que caracteritza les obres d'art".

El conte que us present s'inspira en l'anada de Chopin a Mallorca i ens presenta de manera molt divertida un viatge ple d'incidències a bord d'El Mallorquín.

El CD contçe un recull d'obres per a piano relacionades amb Mallorca, o altres molt conegudes, com ara el Nocturn de Valldemosa, La gota l'aigua o el Vals del minut.

Músiques:
2. Vals en C#menor, opus 64, num.2
3. Vals en Db Mayor, opus 64, num.1
4. Nocturn en C# menor, opus pòstum Wn37
Preludis, opus 28:
5. Núm. 7, en A Major
6. Núm. 15, en Db Major
7. Núm. 4, en E menor
8. Núm. 20, en C menor
9. Núm. 6, en B menor*
10. Núm. 9, en E Major*
11. Núm. 11, en B Major*
12. Núm. 14, en Eb menor*
13. Núm. 16, en Bb menor*
14. Vals en Eb Major, opus, 18**

Productos Relacionados