L'ELEFANTET CURIÓS

9788493902759

L’Elefantet Curiós, és el conte que explica la llegenda de com fa molts i molts anys els elefants van passar de tenir nas… a tenir trompa. [...]

14,90 € impuestos incluidos.

ColecciónMúsica i Valors
Número de colección2
AutorCanellas
IdiomaCatalà
Número de páginas18
TemaAnimales de granja (infantil/juvenil)
EditorialA Sense of Music
Año2012
Anchura170 mm
Altura170 mm
MATERIAL DIDÁCTICO6
Marta3
S.L. Bellaterra Música Ed.7

L’Elefantet Curiós, és el conte que explica la llegenda de com fa molts i molts anys els elefants van passar de tenir nas… a tenir trompa.
Coneixerem la història del petit elefantet Blai, que té una gran curiositat per saber-ho tot, fins que un dia fa una pregunta que no vol respondre ningú. Lluny de conformar-se amb el silenci, en Blai inicia un llarg viatge en busca de la resposta correcta. L’acompanyarem en aquesta aventura i sabrem com el petit elefant, gràcies a la seva curiositat, il·lusió i perseverança, canvia la vida del seu poble.
El present conte + CD pertany a la sèrie “Música i Valors”, constituïda per contes musicats pensats per a nens i nenes de 2 a 6 anys com a iniciació a la música i a l’educació en valors a través de diferents personatges i situacions.
Marta Canellas, autora dels textos i de les músiques de “L’Elefantet curiós”, és artterapeuta i graduada en Pedagogia de la Música i el Moviment. És també l’autora del material didàctic Anem a la selva!, que inclou el conte que teniu a les mans, a més de moltes altres activitats musicals relacionades amb la selva i els animals que hi viuen.
Una sèrie per apendre valors i gaudir de la música!

2. Els micos**
3. La jungla *
4. La gran pregunta
5. L'atac del cocodril**
6. No tinguis por
7. Zicazumba***
8. Il·lusiona't!
9. La jungla*
10. La gran pregunta
11. No tinguis por
12. zicazumba***
13. Il·lusiona't!

Productos Relacionados