Les cendres del cavaller

9788476600788

Premi de novel·la Ciutat d'Alzira

Joanot Martorell és vell i sap que la mort l’assetja. Ho ha perdut tot: diners, amics, prestigi… La seua situació miserable l’obliga a empenyorar el Tirant lo Blanc i a escriure una llarga carta a Martí Joan de Galba, en la qual li prega que preserve la seua joia més valuosa, conscient que el món dels cavallers està condemnat a la desaparició. [...]

10,95 € impuestos incluidos.

ColecciónEsguard
Número de colección13
AutorVilaplana Barnés
IdiomaValencià
Edad de interésa partir de 14 años
Número de páginas248
TemaFicción clásica (infantil/juvenil)
EditorialEdicions Bromera
Año2005
Anchura130 mm
Altura205 mm
S.L.7
Silvestre3
Relatos de aventuras (infantil/juvenil)6

Premi de novel·la Ciutat d'Alzira

Joanot Martorell és vell i sap que la mort l’assetja. Ho ha perdut tot: diners, amics, prestigi… La seua situació miserable l’obliga a empenyorar el Tirant lo Blanc i a escriure una llarga carta a Martí Joan de Galba, en la qual li prega que preserve la seua joia més valuosa, conscient que el món dels cavallers està condemnat a la desaparició.

Les cendres del cavaller, XV Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, narra en primera persona la vida, tan intensa i apassionant com dissortada, de Joanot Martorell: la lluita per conquerir Nàpols al costat d’Alfons el Magnànim, les intrigues viscudes com a conseller del príncep de Viana o les relacions amb el seu cunyat, Ausiàs March. La primera biografia novel·lada de Joanot Martorell descobreix al gran públic l’autor fonamental del segle d’or de la nostra literatura.

Productos Relacionados