Valenciano / Catalán  Hay 19 libros.

por página

LIBRO CON EL 5% DE DESCUENTO YA APLICADO SOBRE SU PVPMATERIAL DE PREPARACIÓ PER A LES PROVES DE LA CIEACOVA, LA JQCV I LES EOI.

30,45 €

LIBRO CON EL 5% DE DESCUENTO YA APLICADO SOBRE SU PVPMATERIAL DE PREPARACIÓ PER A LES PROVES DE LA CIEACOVA, LA JQCV I LES EOI.

30,45 €

LIBRO CON EL 5% DE DESCUENTO YA APLICADO SOBRE SU PVPAborda aspectes no tractats amb tanta minuciositat en altres volums com ara: el lo neutre, l'expressió de les perífrasis d'obligació, de probabilitat, d'imminència, la correcta construcció dels diferents tipus d'oracions, etc.

9,03 €

LIBRO CON EL 5% DE DESCUENTO YA APLICADO SOBRE SU PVPUn instrument que permet als usuaris redactar textos ben cohesionats, expressar les informacions amb claredat i aprendre estratègies per a generar idees i per estructurar-les convenientment

9,03 €

LIBRO CON EL 5% DE DESCUENTO YA APLICADO SOBRE SU PVPEls autors han intentat una aproximació als modismes en general amb un bon nombre de propostes d'activitats que permeta la familiarització amb l'ús de locucions i frases fetes, de gran utilitat.

9,03 €

LIBRO CON EL 5% DE DESCUENTO YA APLICADO SOBRE SU PVPAdreçat als alumnes que ja han assolit un nivell mitjà en l'aprenentatge de la llengua. Repàs d'aquells punts de morfosintaxi més difícils de dominar (l'expressió de la causa, de la conseqüència, de la possibilitat) així com dels barbarismes més usuals, per tal d'erradicar-los.

9,03 €

LIBRO CON EL 5% DE DESCUENTO YA APLICADO SOBRE SU PVPActivitats per al treball de la morfologia verbal que tenen com a objectiu el domini dels temps verbals en els diferents tipus de text (narratiu, informatiu, instructiu, etc.) que usem per a comunicar-nos.

9,03 €

LIBRO CON EL 5% DE DESCUENTO YA APLICADO SOBRE SU PVPActivitats dissenyades per a aquells que han de completar l'aprenentatge de l'ús de les grafies.

9,03 €

LIBRO CON EL 5% DE DESCUENTO YA APLICADO SOBRE SU PVPL'aprenentatge de l'ús de les grafies relacionat amb els altres aspectes de la llengua: ortografia dels temps verbals, dels plurals, de les paraules derivades...

9,03 €

LIBRO CON EL 5% DE DESCUENTO YA APLICADO SOBRE SU PVPDiferents activitats que plantegen un treball sistemàtic sobre l'ús dels pronoms febles.

9,03 €

Material auxiliar amb exercicis d’ortografia, morfologia nominal i verbal, sintaxi...

3,95 €
Mostrando 1 - 12 de 19 artículos