GRANADOS I ELS NENS

9788493529772

Dels tres compositors espanyols més rellevants de finals del segle XIX (Albéniz, Granados i Falla) Granados és, sens dubte, el més poètic i el que ha escrit més obres de piano per a ser interpretades pels infants. [...]

15,40 € tax incl.

ColectionEls Grans Compositors i els Nens
Book5
AuthorRoig Ayuso
LanguageCatalà
Number of pages28
ThemeMúsica (infantil/juvenil)
Publishing houseA Sense of Music
Year2007
Width180 mm
Height180 mm
Weight200 gr
Cuentos (infantil/juvenil)6
S.L. Bellaterra Música Ed.7
Montse3

Dels tres compositors espanyols més rellevants de finals del segle XIX (Albéniz, Granados i Falla) Granados és, sens dubte, el més poètic i el que ha escrit més obres de piano per a ser interpretades pels infants.

Els Contes de la joventud és un àlbum dedicat al seu fill Eduard, que va esdevenir un notable pianista. És escrit a la manera de Schumann i reflecteix la tradició pianística catalana que posteriorment retrobarem en altres compositors com Mompou.

El CD que us presentem inclou, a mçes de l'album "Contes de la joventut", tres Danses espanyoles. És un Cd amb piano amb alguna aportació de castanyoles i peus que remarca el caràcter espanyol de la música.

El conte està situat a Barcelona i a París per tal d'apendre més coses i ampliar els seus horitzons. París, durant aquests anys, és la capital artística més important del món. A París conviurà i tindrà amistat amb grans artistes i músics espanyols com Albéniz, Miralles, Ricard Viñes, el jove Picasso... i compartirà vivències i inquietuds amb Ravel, Debussy... i tants altres grans artistes.

Sens dubte, aquest àlbum serà un descobriment per a molts.

Músiques:
Contes de la Juventut:
2. Dedicatoria
3. La mendiga
4. Canción de mayo
5. Cuento viejo
6. Viniendo de la fuente
7. Lento con ternura
8. Recurdos de la infancia
9. El fantasma
10. La huérfana
11. Marcha
Danses Espanyoles:
12. nº2 / Oriental
13. nº5 / Andaluza
14. nº7 / Valenciana

Related Products