EL PETIT ALBÉNIZ

9788493902797

El llibre amb disc compacte que us presentem està pensat per a nens i nenes de tres a vuit anys. Entre la ficció i la realitat, el conte tracta de les aventures d’un jovenet Albéniz i reflecteix el caràcter divertit, arriscat i apassionat del compositor, amb el qual tots els nens es poden identificar. [...]

15,90 € tax incl.

ColectionEls Grans Compositors i els Nens
Book8
AuthorObiols
LanguageCatalà
Number of pages28
ThemeMúsica (infantil/juvenil)
Publishing houseA Sense of Music
Year2011
Width180 mm
Height180 mm
Weight200 gr
Anna3
Cuentos (infantil/juvenil)6
S.L. Bellaterra Música Ed.7

El llibre amb disc compacte que us presentem està pensat per a nens i nenes de tres a vuit anys. Entre la ficció i la realitat, el conte tracta de les aventures d’un jovenet Albéniz i reflecteix el caràcter divertit, arriscat i apassionat del compositor, amb el qual tots els nens es poden identificar.
Les músiques que hem triat pertanyen als quaderns previs a la seva obra mestra, Iberia. Hi podreu sentir la primera peça que va escriure Albéniz quan sols tenia vuit anys, juntament amb altres obres molt conegudes com Rumores de la caleta, Asturias, Granada, Tango, Capricho catalán o altres que el compositor va pensar per als estudiants de piano. Totes destaquen ja pel seu bon gust i sensibilitat.
Albéniz, tot i néixer a Camprodon i viure a Barcelona i Madrid, va passar la major part de la seva vida fora d’Espanya. Des de l’estranger, va saber captar com ningú el so de la música espanyola. La seva música per a piano recorda molt la sonoritat de la guitarra i evoca els colors, les olors, les melodies i sobretot els ritmes de les músiques de les diferents cultures que conformen Espanya. A més, trobareu un apunt biogràfic sobre la vida de l’autor.
El petit Albéniz és la vuitena entrega de la sèrie «Els grans compositors i els nens» i està dedicada a un dels més grans pianistes i compositors de la història de la música espanyola.
És un conte divertit i fresc, amb una música plena d’encant i bon gust! Esperem que en gaudiu!

2. Marcha militar
3. Preludio
4. Capricho catalán
5. Tango
6. Pavana (fragment)
7. Asturias *
8. Vals op. 25 nº2
9. Rumores de la caleta **
10. Granada
11. Sevilla
12. Córdoba
Isaac Albéniz va compondre la Marcha militar quan tenia 8 anys. L'enregistrament d'aquesta obra s'ha fet a partir d'una edició conservada al Fons Albçeniz del Museu de la Mçusica de Barcelona, i és la primera gravació que se n'edita comercialment.
La Pavana és una peça fàcil que Albéniz va compondre especialment per a mans petites

Related Products